Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

Изработка на уеб сайт

Изработка на сайтове. Фирмени сайтове. Уеб каталози. Уеб страници. Фотографски галерии. Блогове.

Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт

Изработката на уеб сайт е основната част от една онлайн маркетинг стратегия!

Вашият фирмен уеб сайт е виртуалния еквивалент на физическия Ви бизнес, който Ви представя пред милиардите интернет потребители. Предприемането на изработка на сайт е едно от нещата, които в най-голяма степен може да благоприятства Вашите усилия за популяризация и разширяване на аудиторията на бизнеса Ви.

Това е така не само, защото той играе ролята и на продавач, и на представител на марката, но и защото можете да го използвате, за да се свържете с потенциалните си клиенти. Усъвършенстването и достигането на маркетинговите Ви цели е процес, който започва с изработка на уеб сайт. Дали като създавате ангажиращо съдържание, удобно и приятно оформление или чрез анализиране на аудиторията и персонализиране на подхода и уеб страниците Ви, ако следвате и напасвате сайта си към Вашите цели основните принципи на интернет маркетинга и използвате възможностите за двупосочна комуникация, убедени сме, че бизнесът Ви ще продължи да се развива!

Ние осъзнаваме потенциала на фирмения уеб сайт за развитие на бизнеса и ще Ви помогнем да извлечете максимума от това мощно средство за реклама!

Направете го семпъл! Направете го запомнящ се! Направете го приятен за окото! Направете го интересен за четене!

Какъв е процесът на изработване на уеб сайт?

1
2
3
4
1
2
3
4

Предварителна консултация

Първата стъпка е да бъдат изяснени както Вашите очаквания към продукта, който ще получите, така и маркетинговите цели, на които той трябва да служи.

Изработване на сайта

След като са изяснени маркетинговите цели, които уеб сайтът трябва да изпълнява и дизайна, които ще е в унисон с тези цели, с аудиторията и с очакванията на клиента, пристъпваме към удоволствието на изпълнението на изработката на сайт.

Корекции

След като уеб сайтът е в завършен вид и бива представен на клиента, се обсъждат евентуални промени в цветовете или разположението на обектите в страниците.

Обучение

След завършване на работата по уеб сайта и пускането му в експлоатация, се провежда обучение за работа със системата, за базова поддръжка на уеб сайта, като новини, качване на снимки, продукти и др.

Какво ще очакваме от Вас?

Да помислите за вижданията си отностно дизайна

В случай че имате някаква (конкретна или неконкретна) представа относно това как трябва да изглежда Вашият уеб сайт, помислете каква е цветовата гама, която предпочитате или представя Вашият бранд, помислете за сайтове или брошури, чиято визия Ви е допаднала. Целта е да се създаде представа за Вашите естетически предпочитания, а не да копираме вече съществуващ продукт.

Подгответе снимките

Подгответе всички снимки на продукти, на офиса или базата Ви, лога и други, които искате да присъстват на страницата. Съблюдавайте качеството на предоставените изображения. Размерът също трябва да е достатъчен за нуждите, за които ще се ползва изображението. За останалата част от изображенията в страницата, ще се погрижим ние.

Подгответе съдържанието

Подгответе цялата необходима информация като текстове, адреси. Обърнете внимание на организацията на информацията, информативно подреждане и наименуване на текстовите файлове и снимките.

Обмислете цели си

Помислете върху причините, заради които желаете да Ви бъде изработен уеб сайт. Какви ползи очаквате да Ви донесе тази стъпка? Така ще можем да изградим стратегия, върху която да стъпи цялостната реализация на изработването на уеб сайта и ще изясним какви други стъпки са необходими, за да постигнете цели си.

Какво може да очаквате от нас?

Изработка на уеб сайт, който ще Ви служи

Всеки един сайт се създава, за да служи на определени цели. Нашата работа е да дефинираме тези цели и да изработим уеб сайт, който да бъде основа за постигането им.

Изработка на уеб сайт, който ще Ви харесва

Сайтът е не на последно място визуален продукт. Като такъв той трябва да удовлетворява естетическите разбирания на неговия собственик и да му носи наслада.

Изработка на уеб сайт, който ще е удобен за посетителите

Независимо каква е същността и целите на уеб сайта, реализацията им се състои в това да бъде използван успешно и с удоволствие от колкото се може по-голям брой посетители. Главно условие в постигането на тази цел е удобството на работа или така нареченото ``потребителско преживяване`` (UX).

Изработка на уеб сайт, който ще може да бъде откриваем

Другото главно условие за постигането на максимален поток от посетители на даден уеб сайт е оптимизацията за онлайн търсачки. И макар това да е отделна услуга, която изисква не по-малко усилия, умения и време, за да бъде постигната, нейната успешна реализация се е в пълен унисон с изработването на сайта. Неговата правилна структура, съдържание, скорост на работа и т.н. , са сред основните условия за постигане на успех.

Уеб сайтът Ви е Вашето лице пред света! Той не само играе ролята на продавач и представител на марката, но е и Вашата директна връзка с настоящи и потенциални клиенти.

Каква е цената за изработка на уеб сайт?

Изработката на всеки един уеб сайт отнема различно време и усилия, които е трябва да бъдат предвидени. Колкото повече информация ни дадете относно Вашият бъдещ проект, толкова по-конкретна цена ще можем да Ви предложим. Важно е да са известни обема и броя на страниците, функционалностите, специфични изисквания към дизайна, ако има такива и др.За Ваше улеснение използвайте формата за запитване на страница “Контакти”.

Какви са сроковете за изработка на сайт?

Както и при определяне на цената, сроковете зависят от обема и сложността на сайта. Трябва да се има предвид и заетостта към момента на запитването. За спешни проекти и кратки срокове можем да Ви направим специална оферта.

Ще излиза ли сайтът ми на първа страница в Гугъл?

За да излиза сайтът Ви на първа страница в която и да е търсачка е необходимо да му бъде направена оптимизация за онлайн търсачки (SEO оптимизация). Оптимизацията е важна част от рекламата на всеки един уеб сайт и бизнес онлайн и ползите от нея се постигат след много усилия и вложено време от страна на специалисти в тази област.