Close
Type at least 1 character to search
Back to top
изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Професионална поддръжка на онлайн магазини.

Онлайн магазини. Онлайн магазини.

Имате нужда от онлайн магазин?

Това е сигурно! Ако развивате или планирате да развивате търговия, изработката на онлайн магазин е необходимо условие, за да увеличите капацитета на бизнеса си. Онлайн магазинът Ви не само е отворен 24 часа в денонощие, но и дава възможност на потенциалните Ви клиенти да пазаруват от него независимо къде се намират. След изработка на онлайн магазин техният брой може да се увеличи многократно.

Какви са условията, на които Вашият онлайн магазин трябва да отговаря, за да постигне резултати?

Онлайн магазинът не е просто уеб сайт. Целта му е да осугури максимална възвръщаемост на инвестицията Ви. За да се постигне това, е необходимо множество елементи да бъдат съблюдавани и аранжирани правилно.

Какво е необходимо за изработка на успешен онлайн магазин?

1
2
3
4
1
2
3
4

БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Изграждането на надеждна база е основата на Вашата онлайн концепция. Пазаруването в онлайн магазина трябва да бъде лесно и сигурно за потребителя. Страниците трябва да се зареждат достатъчно бързо, да са лесни за ориентиране. Съдържанието трябва да бъде убедително. Търсенето и намирането на продуктите в сайта трябва да е интуитивно и бързо.

ПРАВИЛНО СТРУКТУРИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

При онлайн търговията е особено важно информацията в сайта да бъде предложена по начин, по който потребителят интуитивно да бъде отведен до продукта, който предлагаме и до това, което самият той търси. Как се постига това? Това е цяла наука, базирана на визуалните възприятия на човешкия мозък, психология, маркетинг, дизайн.

МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ

Както и за всеки един сайт или начинание, наличието на правилна и активна маркетинг стратегия е задължително условие за развитие. Конкуренцията в повечето сфери на бизнеса е голяма, морето от продукти и услуги предлагани в интернет пространството - огромно. Дори перфектно построеният онлайн магазин, който не е част от онлайн маркетинг стратегия, не би могъл да осъществи и развие капацитета си.

ПРАВИЛНА ПОДДРЪЖКА

Информацията в сайта трябва да бъде не само интересна и убедителна, изображенията - достатъчно на брой и качествени, но и актуална. Постоянното актуализиране и освежаване на информацията, поддържа интереса и доверието на потребителите.

Какви са ползите от онлайн търговията?

Актуалност

Макар и все още много от хората да пазаруват във физическите магазини, ръстът на онлайн търговията в световен мащаб е 300% за последните няколко години. Тенденцията е да продължава да расте. Изработката на онлайн магазин Ви прави конкурентни и Ви поставя едни гърди напред пред тези, които все още не са предприели тази стъпка.

Разширяване на аудиторията

Докато физическите магазини Ви позволяват да достигнете потенциални клиенти само в обхвата на населеното място, в което са разположени, онлайн магазинът е възможност да предложите продуктите си буквално из целия свят. Елентронната търговия позволява и достигането на по-малки или отдалечени населени места и в рамките на собствения ви регион, като по този начин увеличава потенциалните клиенти за бизнеса Ви многократно.

По-лесна и евтина поддръжка

Онлайн магазинът Ви освобождава от ангажимента да поддържате налична цялата стока, която продавате. Отпада отговорността от поддържане на физическия обект и персонала към него.

Винаги на разположение

Вашият онлайн магазин ще бъде отворен 24 часа в денонощието. Така давате възможност на всеки, който е заинтересован от Вашият продукт, да пазарува както, когато, където и колкото му е приятно. Дори повече от това. Вашият онлайн магазин може да умножава своята потребителска аудитория денонощно.

Не можете да чакате клиентите да дойдат в магазина Ви. Вие трябва да откриете къде са, да отидете при тях и да ги доведете.
- Пол Греъм (Y COMBUNATOR)

Каква е цената за изработка на онлайн магазин?

Изработката на онлайн магазин, подобно на изработката на уеб сайт, отнема различно време и усилия, които е трябва да бъдат предвидени. Колкото повече информация ни дадете относно Вашия бъдещ проект, толкова по-конкретна цена ще можем да Ви предложим. Важно е да са известни обема и броя на страниците, продуктите и категориите, функционалностите, видовете разплащания, специфични изисквания към дизайна, ако има такива и др. За Ваше улеснение използвайте формата за запитване на страница “Контакти”.

Какви са сроковете за изработка на онлайн магазин?

Както и при определяне на цената, сроковете зависят от обема и сложността на оналайн магазина, с чиято изработка ще се заемем. Трябва да се има предвид и заетостта към момента на запитването. За спешни проекти и кратки срокове можем да Ви направим специална оферта.

Ще излиза ли онлайн магазинът ми на първа страница в Гугъл?

За да излиза сайтът Ви на първа страница в която и да е търсачка е необходимо да му бъде направена оптимизация за онлайн търсачки (SEO). Оптимизацията е важна част от онлайн рекламата на всеки един уеб сайт, в това число и онлайн магазин, и ползите от нея се постигат след много усилия и вложено време от страна на специалисти в тази област.

изработка на онлайн магазин