Close
Type at least 1 character to search
Back to top

ПРОДИДЖИТЪЛ е дигитална агенция с поглед към новите тенденции в сферата на онлайн рекламата и онлайн присътвието. Фирмата предлага изработка на уеб сайтове, изработка на онлайн магазини, поддръжка на онлайн магазини, SEO оптимизация на уеб сайтове, фейсбук поддръжка и други компоненти на дигиталния маркетинг като дигитална реклама, поддръжка и изработка на блогове, email маркетинг и др.

НАКРАТКО: Занимаваме се с уеб дизайн и дигитален маркетинг. Даваме най-доброто от себе си, работим с любов, гледаме към бъдещето, учим с радост, развиваме се постоянно, за да ви предоставим все повече, ценим клиентите, техните средства и време. Целта ни е заедно да намерим най-доброто решение за Вашият бизнес и да сме сигурни, че ще си тръгнете удовлетворени.

ЗАЩО НИЕ

Нашата мисия е да помогнем на фирмите и хората, които са ни се доверили да развият и утвърдят своята онлайн идентичност и да дадат живот на идеите си. Даваме всичко от себе си, за да го постигнем.

Вашият успех е и наш успех.

Целта ни е да изградим дълготрайни партньорства с хората, с които работим. Отдадеността, коректността и над 6 годишният опит, който имаме ни служат, за да създадем за бизнеса Ви това лице онлайн, което ще спечели доверието на Вашите клиенти и ще Ви помогне да изградите дълготрайни взаимоотношения с тях.

ЗАЩО НИЕ

Обстойното проучване на пазара и таргетиране на правилната аудитория, в комбинация със задълбочено проучване на целите и възможностите за онлайн развитие на бизнеса Ви, ще гарантира успеха на Вашата персонална стратегия за дигитален маркетинг.

Като спазваме уговорените срокове, работим с вдъхновение, използваме утвърдените тенденции и технологии в областта си и търсим нови начини за постигане на поставените цели, вярваме,че нищо не може да ни спре да накараме клиентите си да са доволни от работа с нас и да се връщат отново.